Ефективни съвети за чисти след кърти за вашия апартамент

Почистване на апартаменти след къртене. Още няколко съвети.

Чисти след кърти и извозва е задължително нещо. Много хора ремонтират старата си къща, след като са живели там известно време. А ремонт безь къртене невъзможен. И къртачни услуги без почистване също. Къртене на бетон е много вълнуващо, но след това трябва да свършите най-досадната работа - почистването.


Никой не иска да върши тази работа, но трябва. В противен случай те могат да страдат от различни проблеми поради прах в къщата и това не е здравословно за човешкото тяло.


Можете да свършите почистването изцяло сами. Но ако имате натоварен график и нямате достатъчно време за чисти, тогава трябва да наемете професионални услуги за почистване на апартаменти. Тук обаче сме обсъдили няколко съвета, за да не се сблъсквате с проблеми.


  1. Почистете праха.
  2. Избършете повърхностите.
  3. Проверете всичките си тъкани.
  4. Какво правят фирми за чисти?

чистене на невидим прах

Почистете праха

В стаята ще излети много прах. На първо място, трябва да отворите всички прозорци, за да може чист въздух да влезе в къщата. След това трябва да започнете да почиствате една стая наведнъж отгоре надолу.


След това трябва да изсушите камината, первазите, плотовете на рафтовете, вентилаторите и всяка повърхност. След това трябва да почистите пода с прахосмукачка, за да почистите останалия прах. Имайте предвид, че почистването на праха от ремонта отнема много време. Ако изобщо не можете да се справите с процеса на почистване, наемете услуги за почистване на апартаменти.


чисти след кърти

Избършете повърхностите

След почистване на праха трябва да избършете пода, за да почистите напълно повърхностите. В този случай можете да използвате кърпа и дезинфектант. Сега трябва да избършете первази, врати, стени и дръжки. Можете да освежите къщата и да намалите упоритата строителна мръсотия, като избършете повърхностите.


чисти прах след кърти

Проверете всичките си тъкани

Има по-голям шанс да получите петна по тъканите, докато правите къртене на бетон. Капка боя може да причини ужилвания и трябва да похарчите пари, за да я премахнете. Затова трябва да проверите завесите, мебелите, щорите и пода, за да видите дали има признаци на петна. През повечето време можете да почистите петната, но ако петното не се отстрани, тогава трябва да се свържете с професионалисти. По принцип наша фирма за кърти чисти извозва ще помогне за това.


чистене след къртене с прахосмукачка

Какво правят фирми за чисти?

Ако вече не можете да се справите с почистването, тогава наемането на почистваща услуга е най-добрият вариант.


Имайте предвид, че фирми на почистващи услуги разполагат с персонализирани инструменти и артикули за почистване и самата услуга е застрахована, наблюдавана и обезпечена.


Почистващата им услуга включва - измиване на врати и каси, почистване на всички стаи и коридори, почистване на пода и первази и забърсване на рафтове.


Ако имате още запитвания относно услугите за почистване, не се колебайте. Можете да се свържете с нас. Ние ще извършим почистването на разумна цена и не е нужно да се притеснявате за нищо.


Свържете се с нас
Готови сме да обсъдим всяка поръчка индивидуално за да имате най-добрите условия за Вашия проект
или оставете заявка и ние ще се свържем с Вас в рамките на 10 минути
Оставете своя телефон и ние ще се свържем с Вас
Искате да знаете цената на вашата работа?