КЪРТЕНЕ НА Баня В СОФИЯ

"Къртачи 99" - първата фирма в България, която използва европейските стандарти за къртене. Безкомпромисно качество.
професионално
от 1999г.
фирма за къртене на баня

КЪРТИМ С ИНОВАТИВНО ОБОРУДВАНЕ

служител на фирма за къртене прави къртене на баня
Две думи
За нашето кърти
Високотехнологично оборудване
С нашето съвременно оборудване можем точно да определим къде се намират тръбите и кабелите във вашата баня. Това ни позволява да къртим с прецизност и безопасност, като избягваме нежелани повреди и допълнителни разходи.

Безплатен демонтаж на оборудване
Забравете за скритите такси и допълнителните разходи! Ние демонтираме старото оборудване във вашата баня напълно безплатно.

Точна цена без надвишаване
След първоначалния оглед на обекта, ще получите точна оферта, която няма да се променя. Няма да има неприятни изненади по време на проекта – плащате точно толкова, колкото сме договорили.


Без прах в другите стаи
Не обичате праха? И ние! Затова залепваме всичко старателно, за да предотвратим разпространението на прах в другите стаи. Вашият дом ще остане чист и подреден, докато ние къртим банята ви.

Свържете се с нас днес! Обадете се сега и открийте защо нашите клиенти ни препоръчват с усмивка! 088 20 999 77
къртач след къртене на баня
НАШИТЕ ЦЕНИ ЗА КЪРТЕНЕ НА БАНЯ
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Искате да обсъдим вашето къртене?
Просто ни оставете заявка и очаквайте да ни чуете до 2 минутки!
Оставете своя телефон и ние ще се свържем с вас
Искате да знаете цена за кърти чисти извозва?
Без скрити условия и без умишлено увеличаване след наемането ни
Искате да знаете точна цена? Тогава отговорете на няколко въпроса и разберете вашата цена
СТРАХОТНО! ОСТАВА ЕДНА СТЪПКА
Дължина, ширина и височина
Прегради и вградени устройства
Дали има вградени устройства като вани, душ кабини, санитарни уреди и др.
Какво искате да къртите
Искате ли почистване и извозване след къртене?
Има ли асансьор в блока?
1
20
Да ви разкажа какво всъщност влияе на цената за къртене на баня. Много хора мислят, че е просто въпрос на къртене на плочките и готово, но истината е, че има много повече фактори, които определят крайната цена.

Първо и най-важно е състоянието под плочките. Ако има замазка и тя също трябва да се кърти, това ще добави време и усилия, съответно и разходи. Замазката не е просто слой, който лесно се премахва – това е процес, който изисква специални инструменти и умения.

След това идва въпросът с праха. трябва ли да залепим всички стаи със специални защитни материали, за да предотвратим разпространението на прах в другите части на вашия дом? Да, може да изглежда като дребна подробност, но тя има голямо значение за чистотата и удобството ви по време на ремонта.

Същото, специалните прахосмукачки, които "изяждат" строителния прах. Те правят всичко, за да направят работата по-чиста. Но разбира се, този "екстра" комфорт идва със своята цена.

И нека не забравяме специалното оборудване за определяне на разположението на тръбите и електрическите кабели. Знаете ли колко важно е да не се повредят тези системи? Ние използваме най-модерните технологии, за да сме сигурни, че всичко е безопасно и правилно планирано.

Всичко това означава, че най-добрият начин да получите точна и справедлива цена е да извършим безплатен оглед на място. Ние ще дойдем, ще прегледаме състоянието на вашата баня и ще ви дадем конкретна цена, която няма да се променя – без скрити такси, без неприятни изненади.

Затова, когато говорим за къртене на баня, не мислете само за плочките. Мислете за целия процес и за всички малки детайли, които правят една голяма разлика.

Не се колебайте да се свържете с нас за безплатен оглед и да получите най-добрата услуга на справедлива цена.

Вашето удовлетворение е нашата най-голяма награда.
работници на фирма за къртене след работен ден радват се че направиха хубаво къртене на баня

КАКВО ДРУГО ВЛИЯЕ НА ЦЕНА ЗА КЪРТЕНЕ НА БАНЯ

До 1 юни - 20% на всички услуги
дъщеря на къртач усмихва се защото баща свърши къртене на баня и вижда че клинент доволен
Правилната работа е тази, която поставя клиента на първо място и не прави компромиси с качеството.
КЪРТАЧИ 99
ЕТО НАШИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ РАБОТИМ КАЧЕСТВЕНО И ВИНАГИ СПАЗВАМЕ ОБЕЩАНИЯТА СИ
КЪРТАЧИ
99

ДВЕ ДУМИ ЗА НАС ОТ АРХИТЕКТОР

Не обичаме да се хвалим, но искаме да покажем какво казват нашите клиенти за нас.
За да сте сигруни, че всичко, което обещаваме - го изпълняваме
работник на фирма за къртене на баня
Найхубавото за човека е да се радва на добрите плодове на своя труд. Да виждаме усмивка на вашето лице е едно от най-хубавите неща в живота за нас.
КЪРТАЧИ 99
КЪРТАЧИ
99
ОЩЕ ЕДИН ОТЗИВ
Две думи за нас от зам. директора на Софийската опера и балет
КЪРТАЧИ
99
И ОЩЕ ЕДИН
Къртене на стени, на баня и на кухня
1
КАК ДА ЗАПОЧНЕТЕ КЪРТЕНЕ НА БАНЯ С НАС
Заявка.
Първата стъпка е лесна като детска игра. Свържете се с нас по телефона или чрез нашия онлайн формуляр. Оставете заявка и нашият екип ще ви потърси светкавично. Не се притеснявайте – няма да ви обаждаме в полунощ.

Оглед.
Нашите експерти ще дойдат на място за безплатен оглед. Ще разгледаме внимателно обекта и ще обсъдим всички детайли с вас. Ще проверим къде са разположени тръбите и кабелите, за да избегнем неприятни изненади. Не бързаме – този етап е ключов за гладкото изпълнение на проекта.

Изчисляване на цена.
След огледа, ще получите точна и фиксирана цена. Ние не обичаме скритите такси и допълнителните разходи толкова, колкото вие. Затова нашата оферта ще бъде кристално ясна – точно като банята ви след нашето къртене.

Договор и дати.
След като се съгласите с цената, сключваме договор. Той ще включва всички детайли, срокове и условия. Ще уговорим и удобна за вас дата за започване на работата. Вземаме малко капаро – защото вярваме в добрата организация и ангажимента от двете страни.

Къртене.
Денят е настъпил! Нашият екип пристига подготвен, с всичко необходимо, за да започне къртене на баня. Ще залепим всички помещения, за да предотвратим разпространението на прах. Работим бързо, ефективно и с усмивка, за да ви осигурим максимален комфорт.

Предаване на обекта и плащане.
След като завършим работата, ще ви предадем обекта чист и готов за следващия етап от ремонта. Ще прегледаме всичко заедно, за да се уверим, че сте напълно доволни. Накрая, извършвате плащането – точно както сме се договорили, без никакви изненади.

Свържете се с нас днес и открийте защо "Къртачи 99" е най-добрият избор за вашия ремонт. Ние не просто къртим – ние превръщаме вашите мечти в реалност с прозрачност, професионализъм и внимание към детайла.

2
3
4
5
6
КЪРТАЧИ
99

Как изглежда процесът на къртене на БАНЯ

Да разберете как точно протича процесът на къртене на баня и какво да очаквате по време на тази реновация.

Процесът на къртене на баня може да изглежда доста впечатляващ и дори малко стресиращ на първо поглед, но с правилното планиране и професионални къртачи, всичко може да протече гладко.

Нека да разгледаме как точно изглежда процесът на къртене на баня и какво да очаквате по време на него.

1. Оценка и подготовка. Първата стъпка в процеса на къртене на банята ви е оценката и подготовката. Професионален къртач ще дойде да оцени състоянието на банята, ще провери за скрити проблеми като влага и повреди в стените и подовете. След тази оценка, се изготвя детайлен план за къртене.

2. Защита на околните помещения. Преди да започне къртенето, се предприемат мерки за защита на околните помещения от прах и разбъркване. Стените и подовете на съседните стаи се покриват със защитни материали.

3. Демонтаж на санитарни уреди. След подготовката, се пристъпва към демонтажа на санитарните уреди като вана, тоалетна, раковина и душ кабина. Това се извършва внимателно, за да се избегнат повреди на водопроводната и електрическата инсталация.

4. Къртене на стени и подове. След демонтажа на санитарните уреди, се пристъпва към къртенето на стените и подовете. Тук е важно да се използват подходящи инструменти и оборудване за минимизиране на праха и бученето.

5. Почистване и извозване на строителни отпадъци. След успешното къртене, се извършва почистване на работното място и се изнасят строителните отпадъци. Банята се подготвя за следващите стъпки на ремонта.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Искате да обсъдим вашето къртене?
Просто ни оставете заявка и очаквайте да ни чуете до 2 минутки!
Оставете своя телефон и ние ще се свържем с вас
Искате да знаете цена за кърти чисти извозва?
Отношения с клиентите за нас - над парите
Ние ще направим всичко, за да останете доволни
Отношения с клиентите за нас - над парите
Ние ще направим всичко, за да останете доволни
КЪРТАЧИ
99

Какво рискувате, като се свържете с неспециалисти в къртЕНЕ НА БАНЯ

Ние сме от тези добронамерени ремонтници, които не използват страхове, за да ви убедят да изберете "КЪРТАЧИ 99". Всъщност, имаме специални очила за професионализъм, а не за страхове.

Но през последните 24 години наблюдавахме много клиенти, изпитващи разочарование след работа от неспециалисти. Ремонтите често стават по-скъпи заради непрофесионално къртене.

Ето защо ви препоръчваме да обсъдите всички детайли посочени долу в началото, преди да стигнете до къртене на вашата баня.

Задаването на въпроса "Колко струва къртене на баня?" трябва да бъде последният ви въпрос, след като сте обсъдили всичко важно.
КЪРТАЧИ
99

КЪРТЯ БАНЯ с нас, можете да сте спокойни за тези неща, защото...

момиченце след къртене на баня в нейният апартамент
Цена за къртене на баня е фиксирана и не се променя.

Поемаме пълна материална отговорност

Спазваме срокове и плащаме за всеки ден закъснение

Работим по договор
и носим отговорност

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Искате да обсъдим вашето къртене?
Просто ни оставете заявка и очаквайте да ни чуете до 2 минутки!
Оставете своя телефон и ние ще се свържем с вас
Искате да знаете цена за кърти чисти извозва?
Гарантираме чистота
Ще дойдем с чували
Ще изчистим блок и асансьор
Ще изчистиме зоната на изнасяните боклуци
Ще облепим асансьора, прозорците, вратите