Чисти след кърти

Как да чисти апартамент след къртене

Чисти след кърти бетон или друго е задължително! Вашият дом най-накрая е готов с къртене след това, което се чувства като завинаги, но не се изненадвайте, че това, което ви посреща, когато отворите входната врата, не е красива гледка!


Къртене на бетон и други къртачни услуги могат да предизвикат доста сътресения във вашия дом и да оставят строителни отпадъци и прах навсякъде. Въпреки че интериорните дизайнери обикновено почистват апартамента след къртя, все още може да има остатък от строителни работи за това тук-там. Ето какво да направите, за да можете отново да подредите дома си.


В тази статия ще разгледаме следващо:


  1. Чисти - Приоритет: Вентилация.
  2. Първо чисти се от видимата мръсотия.
  3. Голямо чисти-уничтожение.
  4. Премахнете досадните петна.

1. Чисти - Приоритет: Вентилация

Преди ида започнете почистване - отворете тези прозорци и вкарайте малко свеж въздух, защото къщата ви ще има нужда от проветряване след цялото кърти чисти извозва, която се извършва. Това също ще бъде страхотна първа стъпка за вашето здраве, защото всички знаем, че вдишването на прах и мръсотия няма да направи дробовете ви щастливи. Ако трябва, носете маска за лице, преди да започнете.


вентилиране след кърти

2. Първо чисти се от видимата мръсотия

Първо чистите найголямите строителни боклуци. Знаем, че се изкушавате да посегнете към мопа, за да избършете пода добре, но преди да го направите, първо направете химическо чистене, за да се отървете от видимата мръсотия. Започнете отгоре и преминете към дъното. Първо „почистете“ добре рафтовете и плотовете си със суха кърпа. Можете да използвате метла или прахосмукачка, за да се отървете от праха по пода. Не пренебрегвайте и вътрешността на шкафовете и вашите осветителни тела.


чисти след кърти от видима мърсотия

3.Голямо чисти-уничтожение

След като сте се отървали от по-голямата част от мръсотията, време е да извадите мопа или мокра кърпа за по-фините частици прах или мръсотия! Ако е възможно, използвайте дезинфектант и кърпа от микрофибър, защото те са чудесни за улавяне на малки прашинки. Избършете добре всички повърхности в апартамента си, включително стените, дръжките на вратите, первазите на прозорците и вратите. Може да откриете, че ще трябва да избършете в продължение на няколко дни, поради целия прах, който отнема време, за да се утаи. Но с търпение домът ви скоро ще бъде без прах!


чистене след къртене

4. Премахнете досадните петна

При чисти неизбежно е да останат петна поради строителните работи. Не се прилагайте, ако видите следните отпечатъци от ръце или пръстови върху вашите ламинирани повърхности, защото можете лесно да ги избършете с влажна кърпа и нежен почистващ препарат. Ако имате случай на фугираща смес за плочки, можете да използвате инструменти в къщата, като отвертка, за да изстържете фугиращата смес.


И сте готови! Време е да се настаните, да се отпуснете и да се насладите на новия си дом.


чистене на прозорец

Искате лесен начин за почистване?

Ако се нуждаете от профисионално чисти след кърти и извозва - посетете наша страница за почистване. Ние сме знаем как да свършим тези работи за вас евтино и бързо!


Свържете се с нас
Готови сме да обсъдим всяка поръчка индивидуално за да имате най-добрите условия за Вашия проект
или оставете заявка и ние ще се свържем с Вас в рамките на 10 минути
Оставете своя телефон и ние ще се свържем с Вас
Искате да знаете цената на вашата работа?