Фирма за къртене. Как да изберете най-добра.

Какво да имате предвид при избора

Изборът на фирма за къртене е важен въпрос, защото от него зависи как ще протече целият ви ремонт. Затова в тази статия сме подготвили за вас основните точки, които ще ви помогнат да изберете добра строителна фирма за къртачни услуги.В тази статия:

  1. Защо фирмите за къртене не се опитват да спечелят лоялни клиенти.
  2. Ако има само роми в фирмата, толкова ли е лошо?
  3. Значението на фиксираната цена на къртачни услуги.
  4. Обърнете внимание на ръководителя на компанията.
  5. Вижте онлайн рецензии.
  6. Вижте рейтинга на фирмата в Интернет.
  7. Вгимателно разгледайте договора.
  8. Слушайте вътрешния си глас.
  9. Заключение

Да вървим по ред.

Защо фирмите за къртене не се опитват да спечелят лоялни клиенти.

Фирма за къртене в София
Фирма за къртене в София
Как да изберете строителна фирма, за да не останете разочаровани след това. За съжаление обикновено използваме услугите като къртене на баня, къртене на бетон, къртене на стени и подобни само веднъж. Не правим толкова често ремонти. И всеки, който предоставя къртачни услуги, знае това.

Затова, за съжаление, мнозина се възползват от това и мамят своите клиенти. Защото на този пазар никой не се опитва да спечели редовни клиенти.
Затова в тази статия искаме да подчертаем няколко точки, на които трябва да обърнете внимание.

Ако има само роми в фирмата, толкова ли е лошо?

Роми в къртачни услуги

Роми в къртачни услуги

Първият въпрос, който чуваме от клиент по телефона: "Роми ли къртят при вашата фирма?"

Защо хората имат този въпрос.

Защото, за съжаление, по-голямата част от ромите работят в сфера на къртачни услуги. Точно както в почистващата индустрия. Защото, за съжаление, малко българи искат да вършат толкова мръсна работа за толкова малко пари.

И за съжаление много фирми за къртене се справят зле. Но не защото роми. Но тъй като проблемът е това, за което писахме в първия параграф. Но хората обвиняват ромите за всичко, ако нещо се обърка.

Нашата фирма има и роми. Но във всеки обект има бригадир, който следи за качеството на къртене. И запазваме цената според договора. Затова нямаме неприятни изненади. А най-честата изненада да знаете е двойно по-високата от договорената цена. Защото отначало ви кажат, че къртене на плочки струва 1 Лв/м, а после под плочките има лепило, замазка. Има нужда от къртене на замазка и лепило и това още струва 2 Лв/м и така нататък.

Значението на фиксираната цена на къртачни услуги.

Затова, много е важно, когато избирате фирма, веднага да фиксирате цената на къртене. И каквито и аргументи да ви дават, че това е невъзможно, не се съгласявайте. Само фиксирана цена. В противен случай ще бъдете 200% разочаровани в края на цената. Винаги ще ви бъде казано, че трябва да платите допълнително, ако не направите фиксирана цена в самото начало.

Обърнете внимание на ръководителя на компанията.

Какъв лидер - такава фирма и служители. Ето защо, ако сте говорили с мениджър или бригадир и нещо не ви харесва, незабавно откажете услугите на компанията. 200% ще останете недоволни от работата.
Ако лидерът е приятен човек, тогава е по-вероятно целият му екип да бъде такъв. Добрите момчета работят за добри лидери. Подобното привлича подобното.

Вижте онлайн рецензии.

Това е може би едно от най-важните неща. Преди да използвате услугите на фирмата за къртене, вижте какво пишат за нея в интернет. И тогава ще разберете истината за нея. Тъй като всички компании пишат на уебсайта си, че са най-добрите и никой няма да публикува лоши отзиви на техния уебсайт.

Но тук в Google можете да намерите реални отзиви за компанията. Но и тук трябва да внимавате. Например, често получавахме лоши отзиви не от клиенти, а от нашите конкуренти. Следователно, ако отзив е твърде лош и е описан в ярки цветове и много подробно, тогава най-вероятно това е фалшив отзив от конкуренти. Общо взето тук е нужна проницателност.

Обратна връзка от нашите клиенти

Вижте рейтинга на компанията в Интернет.

Рейтинг на фирма в интернет

Рейтинг на фирма в интернет

Каква е позицията на компанията в Google? Това също е показател. Защото, ако една фирма работи от дълго време и се развива постоянно, то тя трябва да е на първа страница в Google.

И ако се е погрижила да получи висок рейтинг в интернет, тогава най-вероятно се е погрижила качеството на нейната работа също да е на високо ниво. Не винаги е така, но по-често да, отколкото не.

И ако видите само компания в рекламата, тогава не е ясно кой е там. Може би е фирма, която се появи вчера. И изобщо не ги е грижа за репутацията. Днес е, утре не е. Компанията е бизнес за един ден.

Разгледайте договора.

Сериозните къртачни фирми винаги работят с договор. Ако изобщо не са ти го дали не започвайте работа с такава фирма.

Ако сте получили договор, внимателно го разгледайте, внимателно прочетете всички точки, за да не бъдете разочаровани отново в края. Помните, къртене на баня, къртене на стени и къртене на бетон има много точки, къде на края фирма може да промени цената.

Слушайте вътрешния си глас.


Банален съвет, но работи. Често интуицията ни подсказва какво решение да вземем. Нашето подсъзнание понякога забелязва онези неща, които съзнанието не вижда.
Ето защо, ако сте разговаряли с компания и всичко изглежда приятно, но вътре има някакво неприятно усещане, тогава е по-добре да откажете да си сътрудничите с тази фирма.

Заключение.

Като цяло това са основните моменти, на които ви съветваме да обърнете внимание при избора на фирма за къртене. Да, не всички гарантират, че ще изберете най-добрата компания, но ще намалите рисковете да бъдете измамени и разочаровани.


Желаем ви успех.


Свържете се с нас
Готови сме да обсъдим всяка поръчка индивидуално за да имате най-добрите условия за Вашия проект
или оставете заявка и ние ще се свържем с Вас в рамките на 10 минути
Оставете своя телефон и ние ще се свържем с Вас
Искате да знаете цената на вашата работа?