Къртене на лята мивка цена

И как да направите къртене на лята мивка със собствени ръце

Цена за къртене на лята мивка при нас е много ниска. Ама има фирми за къртене, къде правят цени по-високи. При нас, ако поръчате къртене на баня, ние сме демонтираме мивка безплатно.


Така че виждате, че най-изгодно да поръчате комплексна услуга и тогава ние ще направим за вас къртене на лята мивка безплатно. Но също така искаме да ви кажем, че това не много трудна задача и можете да се справите самостоятелно. И ще кажем как.


Къртене на лята мивка със собствени ръце

За да демонтирате лятата мивка във вашата баня, ще ви трябват следните инструменти:


 1. Регулируем гаечен ключ.
 2. Отвертка.
 3. Кофа или контейнер за събиране на вода.
 4. Водопроводчик шпакловка.
 5. Бръснарско ножче или шпакла.

Следвайте тези стъпки, за да изкъртите лятата мивка:


 1. Изключете подаването на вода към мивката, като затворите спирателния вентил под мивката или като изключите основното водоснабдяване.
 2. Поставете кофата или контейнера под мивката, за да съберете водата, която може да изтече.
 3. Използвайте регулируемия гаечен ключ, за да разхлабите гайките, които държат водопроводните линии към мивката. Внимателно отстранете водопроводните линии и ги поставете в кофата.
 4. Използвайте отвертката, за да премахнете винтовете, които държат мивката към плота. Ако има уплътнение или лепило, използвайте бръснарското ножче или шпакла, за да го отрежете внимателно.
 5. Повдигнете мивката от плота и я поставете настрана.
 6. Използвайте бръснарското острие или ножа за шпакловка, за да изстържете внимателно останалата водопроводна замазка или лепило от плота.
 7. Почистете старателно района и проверете тръбите и канализацията за повреди или износване.
 8. Ако планирате да инсталирате нова мивка, нанесете нова водопроводна замазка около ръба на отвора на мивката и монтирайте мивката, като следвате инструкциите на производителя.
 9. Свържете отново водопроводните линии и включете водоснабдяването отново. Проверете за течове и затегнете връзките, ако е необходимо.
 10. Изхвърлете старата мивка по подходящ начин.
Заключение.

Нека разгледаме всичко това по-подробно и тогава въпросът къртене на лята мивка цена никога повече няма да възникне.Преди да започвате къртене на лята мивка - изключете подаването на вода към мивката.

Да, това е правилно. За да изключите подаването на вода към мивката, можете или да затворите спирателния вентил, разположен под мивката, който контролира водния поток специално към мивката, или можете да изключите основното водоснабдяване, което ще спре подаването на вода към цялата къща.


Ако не сте сигурни кой спирателен вентил контролира водоснабдяването на мивката, можете да изключите основното водоснабдяване, за да сте в безопасност. За да изключите основното водоснабдяване, намерете главния воден клапан, който обикновено се намира близо до водомера или където водопроводът влиза в къщата. Завъртете вентила по посока на часовниковата стрелка, за да спрете подаването на вода. Това е първа стъпка към къртене на лята мивка.


изключване на вода при къртене на лята мивка

Поставете кофата или контейнера под мивката преди къртене, за да съберете водата, която може да изтече.

Втора стъпка към къртене на лята мивка. Да, поставянето на кофа или контейнер под мивката е важно за улавяне на вода, която може да изтече, когато демонтирате мивката. Това ще предотврати всякакви щети от вода в околните зони и ще улесни почистването.


Също така е добра идея да имате под ръка няколко кърпи или парцали, за да почистите бързо всякакви разливи или капки, които могат да се появят по време на процеса на демонтиране. След като приключите с демонтирането на мивката и проверите за течове, можете да изхвърлите водата в кофата или контейнера по подходящ начин.


кофа за вод при къртене на лята мивка

Използвайте при къртене на лята мивка регулируемия гаечен ключ, за да разхлабите гайките, които държат водопроводните линии към мивката.

Да, това е правилно при къртене на лята мивка. За да премахнете водопроводните линии от мивката, ще трябва да използвате регулируем гаечен ключ, за да разхлабите гайките, които държат водопроводните линии на място. Важно е да правите това внимателно, за да избегнете повреда на гайките или водопроводните линии.


След като сте разхлабили гайките, можете внимателно да отстраните водопроводните линии и да ги поставите в кофата или контейнера, който сте поставили, за да улови всяка вода, която може да изтече.


Важно е да сте внимателни, когато премахвате водопроводните линии, за да избегнете огъването или повредата им.


След като сте свалили водопроводните линии, можете да ги прегледате за повреди или износване. Ако забележите някакви проблеми, може да се наложи да смените водопроводните линии, преди да ги прикрепите отново към мивката.


Използвайте отвертката, за да премахнете винтовете, които държат мивката към плота.

Да, това е следваща стъпка при къртене на лята мивка. За да премахнете мивката от плота, ще трябва да използвате отвертка, за да отстраните винтовете, които държат мивката на място. Винтовете могат да бъдат разположени под мивката или отгоре на плота, в зависимост от вида на мивката, която имате.


Ако има уплътнение или лепило около ръба на мивката, ще трябва да използвате бръснарско ножче или нож за шпакловка, за да го отрежете внимателно. Това ще помогне да освободите мивката от плота и ще улесните повдигането й.


Важно е да внимавате, когато използвате бръснарско ножче или шпакла, за да не повредите плота или мивката. След като сте отстранили винтовете и сте отрязали всякакво уплътнение или лепило, можете внимателно да повдигнете мивката от плота и да я оставите настрана.


Повдигнете изкъртена мивката от плота и я поставете настрана.

Къртене на лята мивка най-интересно. Да, след като сте отстранили винтовете и всякакво уплътнение или лепило, можете внимателно да повдигнете мивката от плота и да я оставите настрана. Важно е да внимавате, когато повдигате мивката, за да не я изпуснете или да я повредите по някакъв начин.


Може да се нуждаете от помощта на друг човек, за да повдигнете мивката, ако е тежка или трудна за маневриране. След като сте свалили мивката, можете да огледате плота за повреди или износване и да почистите старателно зоната, преди да инсталирате нова мивка


къртене на лята мивка в София

Използвайте бръснарското острие или ножа за шпакловка, за да изстържете внимателно останалата водопроводна замазка или лепило от плота.

Да, след като сте свалили мивката, ще трябва да използвате бръснарско ножче или нож за шпакловка, за да изстържете внимателно останалата водопроводна шпакловка или лепило от плота. Това ще помогне да се осигури чиста и гладка повърхност за инсталиране на нова мивка.


Важно е да бъдете внимателни, когато изстъргвате шпакловката или лепилото, за да избегнете повреда на плота. Можете да използвате мека кърпа или гъба, за да избършете всякакви остатъци или остатъци, след като приключите с изстъргването.


Ако има упорити участъци от шпакловка или лепило, които трудно се отстраняват, можете да използвате разтвор от топла вода и мек сапун, за да ги разхлабите. Оставете разтвора да престои върху мястото за няколко минути, преди да се опитате да го изстържете.


След като премахнете цялата шпакловка или лепило, можете да проверите плота за повреди или износване и да го подготвите за инсталиране на нова мивка. Това е много важно при къртене на лята мивка в баня.


Свържете се с нас
Готови сме да обсъдим всяка поръчка индивидуално за да имате най-добрите условия за Вашия проект
или оставете заявка и ние ще се свържем с Вас в рамките на 10 минути
Оставете своя телефон и ние ще се свържем с Вас
Искате да знаете цената на вашата работа?

Почистете старателно района и проверете тръбите и канализацията за повреди или износване след къртене на лята мивка.

Да, след като сте премахнали старата мивка и сте изстъргали останалата шпакловка или лепило, важно е да почистите старателно зоната и да проверите тръбите и канализацията за повреди или износване.


С помощта на мек почистващ препарат, като препарат за съдове или универсален почистващ препарат, почистете мястото, където е била монтирана старата мивка. Това ще премахне всякакви остатъци, прах или мръсотия, които може да са се натрупали с времето. Не забравяйте също така да почистите тръбите и да източите добре, за да сте сигурни, че няма запушвания или запушвания.


След почистване проверете тръбите и дренажа за признаци на повреда или износване, като пукнатини, течове или корозия. Ако забележите някакви проблеми, може да се наложи да поправите или смените тръбите, преди да инсталирате нова мивка.

Също така е добра идея да проверите дренажната запушалка и въртящия се прът на мивката, за да сте сигурни, че функционират правилно. Ако са повредени или износени, може да се наложи да ги смените.


Чрез щателно почистване и инспектиране на зоната можете да сте сигурни, че новата ви мивка е монтирана правилно и ще функционира ефективно за години напред.


Ако планирате да инсталирате нова мивка, нанесете нова водопроводна замазка около ръба на отвора на мивката и монтирайте мивката, като следвате инструкциите на производителя.

Да, ако след като направили къртене на лята мивка , планирате да инсталирате нова мивка, ще трябва да нанесете нова водопроводна замазка около ръба на отвора на мивката и да монтирате мивката, като следвате инструкциите на производителя.


За да нанесете шпакловка за водопроводчик, първо се уверете, че отворът на мивката е чист и сух. След това разточете малко количество водопроводна замазка във форма, подобна на въже, и я поставете около ръба на отвора на мивката.


След това внимателно спуснете мивката в отвора, като се уверите, че е равна и правилно подравнена. Следвайте инструкциите на производителя за закрепване на мивката на място, което може да включва затягане на монтажни скоби или винтове.


След като мивката е здраво поставена на място, можете да прикрепите водопроводните линии и дренажния възел, като се уверите, че сте затегнали връзките правилно. Накрая включете захранването с вода и проверете мивката за течове или други проблеми.


Важно е да следвате внимателно инструкциите на производителя, когато инсталирате нова мивка, за да сте сигурни, че е инсталирана правилно и ще функционира ефективно. Като отделите време за правилното инсталиране на мивката, можете да избегнете проблеми като течове, неправилно оттичане или други проблеми.


къртене на ляьта мивка в баня

Свържете отново водопроводните линии и включете водоснабдяването отново. Проверете за течове и затегнете връзките, ако е необходимо.

Да, след като инсталирате новата мивка, ще трябва да свържете отново водопроводните линии и да включите отново подаването на вода. Ето как да го направите:


 1. Свържете отново водопроводните линии към мивката. Използвайте регулируемия ключ, за да затегнете гайките, които държат водопроводните линии към мивката. Уверете се, че връзките са стегнати, но внимавайте да не ги затегнете прекалено, тъй като това може да причини повреда.
 2. Пуснете подаването на вода. Ако сте изключили основното водоснабдяване, включете го отново сега. След това включете вентилите за подаване на вода под мивката.
 3. Проверете за течове. След като подаването на вода се включи отново, проверете водопроводните линии и самата мивка за течове. Ако забележите течове, изключете подаването на вода и затегнете връзките, ако е необходимо.
 4. Тествайте мивката. Отворете крана и оставете водата да тече за няколко минути, за да сте сигурни, че всичко работи правилно. Проверете дренажа, за да се уверите, че водата тече гладко.

Ако не забелязвате никакви течове и всичко работи както трябва, значи успешно сте монтирали нова мивка във вашата баня!


подключване на вик след къртене на лята мивка

Изхвърлете старата мивка по подходящ начин.

Да, важно е да изхвърлите старата мивка по подходящ начин, след като я демонтирате. Ето няколко варианта за изхвърляне:


 1. Рециклирайте: В зависимост от материала на старата мивка, може да успеете да я рециклирате. Проверете в местния център за рециклиране или съоръжение за управление на отпадъци, за да видите дали приемат мивки за рециклиране.
 2. Дарете: Ако старата мивка все още е в добро състояние, може да успеете да я дарите на местна Habitat for Humanity ReStore или друга подобна организация. Това е чудесен начин да предпазите мивката от сметището и да помогнете на някой в ​​нужда.
 3. Депо за отпадъци: Ако рециклирането или даряването не е опция, можете да изхвърлите старата мивка на депото. Свържете се с местното съоръжение за управление на отпадъците, за да разберете как правилно да изхвърлите мивката и всички свързани такси.

Който и вариант да изберете, не забравяйте да вземете всички необходими предпазни мерки, когато боравите със старата мивка, като например носене на ръкавици или защитни очила.


Къртиене на лята мивка заключение.

В заключение, къртене на лята мивка във вашата баня изисква някои внимателни стъпки, които трябва да се следват.


 1. Първо, трябва да спрете подаването на вода към мивката и да поставите съд отдолу, за да улови водата, която може да изтече.
 2. След това трябва да използвате регулируем гаечен ключ, за да разхлабите гайките, които държат водопроводните линии към мивката, и внимателно да отстраните водопроводните линии.
 3. След това можете да използвате отвертка, за да премахнете винтовете, които държат мивката към плота, и да повдигнете мивката от плота.
 4. След като свалите мивката, трябва да почистите старателно зоната и да проверите тръбите и канализацията за повреди или износване.
 5. Ако планирате да инсталирате нова мивка, ще трябва да нанесете нова водопроводна замазка около ръба на отвора на мивката и да инсталирате мивката, като следвате инструкциите на производителя.
 6. След като мивката е монтирана, можете да свържете отново водопроводните линии и да включите отново подаването на вода.
 7. Проверете за течове и затегнете връзките, ако е необходимо.
 8. И накрая, важно е да изхвърлите старата мивка по подходящ начин, като я рециклирате, дарите или изхвърлите на сметище.

Следвайки тези стъпки, можете безопасно и ефективно да демонтирате мивка във вашата баня и да инсталирате нова, ако желаете.


Свържете се с нас
Готови сме да обсъдим всяка поръчка индивидуално за да имате най-добрите условия за Вашия проект
или оставете заявка и ние ще се свържем с Вас в рамките на 10 минути
Оставете своя телефон и ние ще се свържем с Вас
Искате да знаете цената на вашата работа?