Къртене на замазка в баня

Най-лесен начин
Къртене на баня включва много неща. Едно от тях - къртене на замазка. Айде да разглеждаме стъпки как да направите това самостоятелно, без да поръчате услуга като кърти чисти извозва.

Подгответе зоната за къртене на замазка

Това е правилното! Важно е да вземете предпазни мерки, когато правите къртене на замазка в баня, за да избегнете нараняване или вдишване на прах и отломки.


Покриването на пода с кърпа или найлоново фолио също ще улесни почистването.


Освен това носенето на предпазни очила и маска за прах ще ви помогне да защитите очите и белите си дробове от всякакви частици, които могат да попаднат във въздуха по време на процеса на отстраняване. Да, кърти чисти извозва прави много прах!


предпазваща маска за къртене на замазка
предпазваща маска за къртене на замазка

Премахване на приспособленията.

Да, така е! Преди да изкъртете замазка, важно е да премахнете всички приспособления или аксесоари, които са прикрепени към замазка.

Това ще улесни достъпа до замазка и ще предотврати повреда на приспособленията по време на процеса на кърти. Обичайните приспособления и аксесоари, които се прикрепят към замазка за баня, включват решетки за кърпи, държачи за тоалетна хартия, осветителни тела и шкафове за лекарства.

Не забравяйте да изключите електричеството или водоснабдяването на всички тела, които го изискват, преди да ги премахнете.

Нарежете замазка.

подготовка за къртене на замазка

Правилно! Нарязването на замазка с служебен нож или инструмент за нарязване е важна стъпка преди къртене на замазка.


Нарязването създава решетъчен модел върху повърхността на мазилката, което позволява замазка да бъде раздробена на по-малки, по-лесно управляеми парчета. Това улеснява премахването на замазка в баня, без да се повреди стената или водопроводната инсталация.


Нарязването също така помага да се предотврати разпадането на замазка и образуването на повече прах по време на процеса на отстраняване. И така имате по-малко работа за почистване преди извозване на строителни отпадъци.


Използвайте чук и длето за къртене на замазка.

длето за къртене на замазка

Да, така е! След като замазка е нарязана, можете да използвате чук и длето, за да направите леко къртене на замазка.


Важно е да започнете от горната част на стената и да продължите надолу, за да избегнете повреда на стената или водопровода.


Уверете се, че използвате чука и длетото внимателно, за да избегнете повреда. Можете също да използвате лост, за да разхлабите замазка и да улесните премахването й.


Ако попаднете на упорити участъци, които трудно се отстраняват, бъдете внимателни и работете внимателно, за да избегнете повреда. Това често се случва в кърти чисти извозва ако не внимавате.


Почистване след къртене на замазка.

Да, точно така! Докато изкъртите замазка, важно е да го поставите в торба за боклук или контейнер за изхвърляне. Това ще помогне да се предотврати разпространението на прах и отломки в стаята.


Не забравяйте да затворите плътно торбата и да я изхвърлите в съответствие с местните разпоредби.


След като замазка бъде отстранена, използвайте метла или прахосмукачка, за да почистите всички останали отломки или прах. Важно е да почистите старателно, за да сте сигурни, че стаята е готова за ремонт или обновяване. И сега вие сте готови за извозване на строителни отпадъци.


Но ако не искате да правите това всичко самостоялно - поръчайте при нас услуга кърти чисти извозва в София.


Свържете се с нас
Готови сме да обсъдим всяка поръчка индивидуално за да имате най-добрите условия за Вашия проект
или оставете заявка и ние ще се свържем с Вас в рамките на 10 минути
Оставете своя телефон и ние ще се свържем с Вас
Искате да знаете цената на вашата работа?