Кърти чисти извозва цени

Защо е толкова трудно да се даде точна цена за услуга кърти чисти извозва

Защо има толкова различни цени в услугите за кърти чисти извозва?

И защо хората често се оплакват, че в началото цената за услуга кърти чисти извозва е една, а в края на работата работниците искат повече пари? 

Искаме веднага да ви кажем, че не винаги работниците са виновни. Да, в Google ще намерите много лоши отзиви по тази тема. Но никой не знае какво стои зад тези отзиви.

И така, нека ви разкрием какво всъщност се случва.

  1. Първоначално никой не може да знае точно колко чували със строителни отпадъци ще има.
  2. Никой първоначално не знае какво има под плочката след къртене на плочка.
  3. Никой не знае със сигурност какъв вид бетон има в стената.
  4. Никой не знае точно колко време ще отнеме работата.
  5. Заключение

Да вървим по ред.

1. Първоначално никой не може да знае точно колко чували със строителни отпадъци ще има.

Строителни отпадъци
Строителни отпадъци след къртене
Например, когато гледаме работата, която трябва да се свърши, можем приблизително да кажем колко торби със строителни отпадъци ще има. Но почти винаги се оказва повече. И проблемът е, че ако първоначално надценим количеството отпадъци, едва ли ще използвате нашата услуга. Следователно, винаги твърдо и идва от минималното количество отпадъци. Надявайки се да инвестирам в посочената сума. Но след като се окаже, че е повече, компанията е принудена да вземе допълнително плащане, тъй като е необходимо да плаща на работниците.

За съжаление, много фирми се възползват от това нечестно. И първоначално те виждат, че например има 200 чувала и казват 100, за да получат точно поръчката.

Ние никога не правим това. И като цяло от 2023 г. искаме да преминем към фиксирана сума, която поставяме в самото начало. И ако изведнъж има повече работа, тогава всичко ще бъде за наша сметка.

2. Никой първоначално не знае какво има под плочката след къртене на плочки.

лепило под плочките

Под плочкита често има лепило, което трябва да се кърти заедно с замазка

Второто се отнася до плочките. Ето една примерна история за вас.


Бяхме помолени да направим къртене на плочки. Виждаме, че има 20 квадрата. Ние смятаме колко ще струва и колко отпадъци ще бъде приблизително.

Но след като се оказва, че лепилото под плочката е много силно и е нереалистично да се премахне плочката, бетонната замазка е повредена. Следователно, трябва да направите къртене на замазка. И се оказва, че цена за работата е 3 пъти порасна. И отпадъци също е 3 пъти повече. Следователно цената е 3 пъти поголяма. Но кой би могъл да знае това в началото? Нито един.

Разбира се, ние от своя страна винаги предупреждаваме, че всичко може да струва в пъти повече. И често сме отхвърлени поради това. Но след нас идва един нечестен човек, казва, че всичко ще бъде евтино и накрая на работата казва: "Е, кой знае. Плати моля те, ако не искаш проблеми." И горкият вика полиция, псува, но трябва да плати, защото на договора, който също е хитро съставен, стои неговият подпис.

3. Никой не знае със сигурност какъв вид бетон има в стената.

къртене на различен бетон

Къртене на бетон В30 по скъпо от къртене на бетон В20

Е, при къртене на бетон всичко е просто. Има разнообразие от бетон - и това говори само за себе си. Има В20, В25, В30 и друго. И колкото по-здрав е бетонът, толкова по-трудна е задачата.

И отново, докато не започнете къртене, никога няма да разберете какъв бетон има. И много, надявайки се на късмет, назовават минималната сума и след това отново трябва да я вдигнете.

Това е често срещана история. И какво да правиш тука, кажете ни моля? Цените са много различни само за това...

Най-ценното в нашата работа е времето. То е за времето, което плащаме на нашите работници.

Да, договаряме с клиентите цена за обем на работата. Но със работници е различно. И въпреки че всички наши момчета се опитват да работят възможно най-бързо, винаги има неочаквани моменти, които удължават работния ден.

Така работи всичко на този свят. И кърти чисти извозва не е изключение. И когато нещо не върви по план, често фирмата променя цената на работата накрая. Но ние никога не правим това. Отношенията с клиент са ни по-ценни от парите.

Заключение.

И така, какво да ви кажем в заключение по темата за цените в кърти чисти извозва.
В процеса на работа винаги излизат изненади, така че цената винаги се оказва малко по-висока от планираната в началото.

Ние лично винаги предупреждаваме клиентите за това. Ето защо, следващия път, когато поръчате услуга за къртене на баня, на бетон или лдруго, не забравяйте да вземете предвид тази точка и не забравяйте да я обсъдите с фирма за къртене.

Желаем ви приятни ремонти, прегръдки и любов. Нашите клиенти са най-ценното за нас. Парите идват, а хората трябва да се ценят най-много.

Свържете се с нас
Готови сме да обсъдим всяка поръчка индивидуално за да имате най-добрите условия за Вашия проект
или оставете заявка и ние ще се свържем с Вас в рамките на 10 минути
Оставете своя телефон и ние ще се свържем с Вас
Искате да знаете цената на вашата работа?