Кърти чисти извозва мнения

Какво казват хора за кърти чисти извозва

Защо е важно преди да поръчате услуга кърти чисти извозва - първо да прочетете отзивите? Особенно за къртене на баня.


Защото, за съжаление, хората обикновено поръчват услуга като къртене чистене и извозване само веднъж и фирми за къртене това използват. Те мамят, защото искат да вземат повече пари.


Гледайте няколко отзиви които сме намерихме в Гугл.


Кърти чисти извозва мнения в София

Няколко отзиви за фирми за къртене от Гугл.

Няма да посочваме имената на фирмите, за които сме показваме рецензии, защото е некоректно - ще покажем само рецензиите от гугл без да пишем название на фирми за къртене. Не искаме да ви плашим. Написахме тази статия, за да можете, преди да поръчате услуга кърти чисти извозва, да обсъдите всички нюанси с фирма за къртене и да фиксирате цената в договора. Ако компанията откаже да направи това, съветваме Ви да откажете да работите с нея.


Отзив за къртене на баня

1.В никакъв случай не се захващайте с тях, действат по измамна схема и целят в течение на услугата кърти чисти извозва, когато вече не можеш да се откажеш, да вдигат цената до размер на пладнешки обир.Освен това са над 10 души бригада, просят си почерпки пушат у вас, агресивни са


2.Пълни измамници и мошенници. Викате една фирма за къртене идват други, като идват 6 странни човечета. Но те са свързани фирми. Цените в сайтовете са лъжа. Внимавайте много и не подписвайте на странната тетрадка (ужким за шефът им) преди да свършат работата и да ви кажат петорната цифра. Безплатен оглед няма, струва 80 лв., къртене на бетон 200 лв. за 0.2 кубика, а не според ценоразписа 25 лв. за кубик, а чувалите, мили боже, от 50 чувала, които бяха на 20 метра от тяхното весело червено камионче, станаха изведнъж 77 вече по 14 лв. за сметка на обявената цена от 0,60 ст. на чувал, като 45 бр. чували бях си ги купил аз. Гледайте как ги пълнят, ужким тежат много и слагат по 2. Никога не използвайте тези фирми и такива свързани с подобни къртачи.


Отзив за къртене на стени

1.Изключително некоректни. Обявяват една цена за къртене на стени при офертата, а при изпълнение на обекта променят ценообразуването и обявяват допълнителни разходи за къртачни услуги.


2.Изобщо не се занимавайте с тях! По телефона се уговаря едно за къртене на стени, на място друго, а накрая искат още пари. Питах няколко пъти дали желаят да направят оглед какво трябва да се направи,за да ми предложат цена, отказаха с отговор,че каквото се разберем за цена това е. Да, ама не! Вместо да се опитат да задържат клиентите се опитват да ги изнудват за пари! На всеки разговор цената се увеличаваше,а в действителност материалите за изнасяне седяха едни и същи.


Отзив за къртене на баня

Споделям мнението на предишният автор за отзив на къртене на баня . Много точно е описал как действа тази престъпна група. В допълнение мога само да кажа, че при мен тръгнаха да обядват и да разтоварят камиончето и трябваше да се върнат да свалят и плочки от стените на една баня и повече не се появиха и когато започнах аз да им звъня за да разбера защо ги няма или не вдигаха или ако ми вдигнат заплашваха, че ще се върнат и ще видя какво ще се случи. Това се случи вчера на 21.06.2022г. Хубава работа ама.........


Ако се нуждаете от кърти чисти извозва - мислите напред.

Смятаме, че тези прегледи за фирми за къртене са достатъчни. Ако изведнъж имате нужда от услуга кърти чисти извозва - гледайте напред. Когато ръководителят на фирмата дойде при вас, помолете го за тяхните отзиви, ако е възможно, за предишната работа. И най-важното, попитайте колко сайта притежава. Проблемът е, че всеки кой предлага къртачни услуги работи с два три сайта и това прави измамата скрита,


Свържете се с нас
Готови сме да обсъдим всяка поръчка индивидуално за да имате най-добрите условия за Вашия проект
или оставете заявка и ние ще се свържем с Вас в рамките на 10 минути
Оставете своя телефон и ние ще се свържем с Вас
Искате да знаете цената на вашата работа?

Цената на къртене на прегради и стени зависи от обема на работата, здравината на стените и техния материал. Колкото по-висока и дебела е преградата, толкова по-висока е цената на къртенето. Цената на кърти чисти извозва също се влияе от допълнителна подготвителна работа: отстраняване на мазилка, декоративни елементи и гнезда.

Къртачи 99