Къртене на бетонни огради

Ние се занимаваме с къртене на бетонни оградив София повече от 23 години. Ние сме професионали в кърти чисти извозва.
Ще изчислим цената по телефона
Оставете заявка и получете оценка на разходите от ЕКСПЕРТ

Къртене на бетонни огради. Процесс.

Къртене на бетонни огради може да бъде труден и опасен процес, който изисква специализирани инструменти и техники. Ето някои общи стъпки, които могат да бъдат включени в счупването на бетонна ограда в кърти чисти извозва:


  1. Подгответе работната зона. Разчистете зоната около оградата и отстранете всички препятствия или отломки. Уверете се, че има достатъчно място за безопасна работа на работниците и оборудването.
  2. Оценете бетонна оградата. Определете дебелината и здравината на бетонната ограда. Това ще ви помогне да изберете подходящите инструменти и оборудване за работата.
  3. Изберете правилните инструменти. В зависимост от размера и здравината на бетонната ограда, може да се наложи да използвате комбинация от инструменти като въздушни чукове, къртачи за бетон, триони и багери. Уверете се, че инструментите са в добро състояние и операторите са обучени и опитни. Такива инструменти много важни в кърти чисти извозва.
  4. Направете разрези. Използвайте трион или диамантено острие, за да нарежете бетонната ограда на по-малки, управляеми секции. Това ще улесни разбиването на бетона и отстраняването му от обекта.

5.Разбийте бетона. Използвайте къртач за бетон или чук, за да разбиете бетона на по-малки парчета. Работете методично и започнете от върха на оградата и продължете надолу. Винаги така правите като правите кърти чисти извозва.

6.Отстранете отломките.  Използвайте багер или товарач, за да отстраните счупените парчета бетон и отломки от площадката. Уверете се, че работниците и оборудването работят безопасно и спазват подходящите протоколи за безопасност.

7.Изхвърлете отпадъците. Изхвърлете счупените парчета бетон и отломки в съответствие с местните разпоредби. Може да се наложи да наемете компания за управление на отпадъците, която да се заеме с изхвърлянето.


Важно е да се отбележи, че къртене на бетонни огради може да бъде опасно и трябва да се извършва само от обучени и опитни професионалисти. Също така е важно да следвате всички указания и разпоредби за безопасност в кърти чисти извозва, за да предотвратите инциденти и наранявания.

Подготовка за кърти

Да това е важно в уърти чисти извозва. Важно е да се гарантира, че в работната зона няма никакви препятствия, отломки или опасности, които биха могли да попречат на процеса на къртене на бетонна ограда. Това ще помогне да се гарантира безопасността на работниците и всички в района наоколо. Освен това може да е необходимо да се получат всички необходими разрешителни или разрешения преди започване на кърти, особено ако оградата е разположена на обществена територия или в близост до пътно платно или тротоар. Важно е да спазвате всички приложими закони, разпоредби и насоки, когато правите къртене бетонна ограда, за да сте сигурни, че работата се извършва безопасно и законно.

Безорасността при кърти чисти извозва

Да, безопасността при кърти чисти извозва е от първостепенно значение при процеса на къртене на бетонна ограда. Трябва да се носят подходящи лични предпазни средства (ЛПС), за да се предотврати нараняване на работниците. Това може да включва предпазни очила или очила за защита на очите от летящи отломки, ръкавици за защита на ръцете и каска за защита на главата от падащ бетон. Освен това, всички минувачи трябва да се държат на безопасно разстояние от работната зона, за да се предпазят от нараняване. Важно е да следвате всички съответни указания и процедури за безопасност, когато првите къртене на бетонна ограда, за да предотвратите инциденти и наранявания.

Инструменти за къртене на бетонна ограда

Да, необходимите инструменти за къртене на бетонна ограда ще зависят от размера и вида на оградата. Като цяло ще ви трябват тежки инструменти, за да разбиете бетона, като чук, къртач за бетон или трион за бетон. Къртач може да е подходящ за по-малки огради, докато по-големите огради може да изискват чук или трион за бетон. Може да се нуждаете и от лост или длето, за да премахнете всички упорити парчета бетон, които не се разхлабват лесно. Важно е да използвате подходящите инструменти за работата и да следвате всички указания и процедури за безопасност, когато ги използвате, за да предотвратите нараняване в работи по кърти чисти извозва.

Свържете се с нас
Много от цените за къртене на бетон варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти. Искате да знаете точна цена - обадете се
или оставете заявка и ние ще се свържем с вас в рамките на 10 минути
Оставете своя телефон и ние ще се свържем с Вас
Искате да знаете цената на къртене на вашият бетон?

Започваме кърти на бетонна ограда

Първо.. За да кърти бетонна ограда, трябва да започнете с къртене на бетон и премахване капачки на порти или оградни стълбове, за да улесните достъпа до бетонните секции. След това, като използвате подходящия инструмент, като къртач за бетон или трион за бетон, работете бавно и внимателно, за да разчупите бетонните секции на оградата.


Важно е да внимавате да не повредите съседни структури или съоръжения по време на този процес. След като бетонните секции са разбити, използвайте лост или длето, за да премахнете всички останали парчета бетон, които все още са прикрепени към стълбовете на оградата или други конструкции. Накрая почистете района, за да се уверите, че няма останали отломки или други опасности. Важно е да следвате всички указания и процедури за безопасност, когато демонтирате бетонна ограда, за да предотвратите инциденти и наранявания  по време на кърти чсити извозва.

Извозва след кърти

Да това е вярно. След като бетонните парчета бъдат изкъртени и зоната е почистена, бетонът може да бъде изхвърлен на депо или рециклиран, ако е възможно. Много общности имат програми за рециклиране на строителни материали, включително бетон, така че си струва да се консултирате с местните центрове за рециклиране, за да видите дали приемат бетон. Рециклирането на бетон не само помага за намаляване на отпадъците, но също така може да бъде екологичен вариант, тъй като намалява необходимостта от нови строителни материали. Важно е да следвате всички местни разпоредби и указания, когато изхвърляте бетон, за да сте сигурни, че това се прави безопасно и законно в кърти чисти извозва.

Заключение за къртене на бетонна ограда

В заключение, къртене на бетонна ограда може да бъде предизвикателен и отнемащ време процес, но може да се осъществи с правилните инструменти и предпазни мерки в кърти чисти извозва. Преди да започнете процеса, важно е да се уверите, че работната зона е чиста от всякакви препятствия или отломки и че са получени всички необходими разрешителни или разрешения.


Трябва да се носят лични предпазни средства (ЛПС), за да се предотврати нараняване на работниците по време на кърти чисти извозва, а минувачите трябва да се държат на безопасно разстояние от работната зона.


Трябва да се използват подходящи инструменти за къртене на бетон и бетонните секции на оградата и трябва да се внимава да се избегне повреда на съседни конструкции или съоръжения. След като бетонните парчета бъдат отстранени, те могат да бъдат изхвърлени на сметище или рециклирани, ако е възможно. Следвайки тези указания и процедури, къртене на бетонна ограда може да се извърши безопасно и ефективно. Успех в кърти чисти извозва.

Бързо, професионално и евтино правим къртене на бетон
Вашата следваща стъпка

Получите оферта за вашата работа
088 20 999 77 info@kurtenesofia.com
ОБАДИ СЕ СЕГА

Оставете вашия телефонен номер и ние ще се свържем с вас!

или ни се обадете

088 20 999 77